Upload Image...

INLÄMNING

Större delen av butiken flyttar till Karlskrona i april, men vi kommer fortfarande att ha öppet på lördagar i Ronneby. Och, du kan även i fortsättningen lämna in i Ronneby. Dock kommer vi inte att ha möjlighet att gå igenom inlämningen tillsammans, varför det är extra viktigt att du noggrant har gått igenom det du lämnar in. Kläder som är trasiga, noppriga, blekta eller har fläckar kommer att läggas i skänkeslådan vilket innebär att du inte får någon kommission på dessa. 

OBS! Nya villkor gäller från 1 februari. Se detaljer nedan.

AKTUELL INLÄMNING

Vi tar emot kläder och accessoarer till kvinna/ungdom: vårkläder, vintage kläder, väskor och smycken. OBS! EJ SKOR. 

Just nu är det stor efterfrågan på klänningar, särskilt jeansklänningar

Vi tar även emot herrkläder: kläder som är i säsong och som är moderna (ungdom).

Vi köper även in/eller säljer delar av dödsbo. Hör gärna av dig på mail kund@sallys-enrekoaffar.se.

 
Inlämningstider
Inlämning kan ske när som under våra öppettider om vi inte behöver gå igenom dina varor vid inlämning.
Vill du att vi går igenom dem direkt kan du lämna in
tisdag-fredag 15.00-16.00 samt lördag 11-13.
 
 
Butiken i ronneby

Inlämning – så fungerar det

Första gången du lämnar in varor hos oss, registreras du som kund och tecknar ett avtal. Avtalet är en överenskommelse och där står vad som gäller för vårt samarbete. Dina varor är ute till försäljning i 90 dagar. 
 
OBS! Du kan bara lämna in sådant som du inte vill hämta efter 90 dagar. Det vill säga, du skänker det som inte blivit sålt.
 
Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Kläderna bör återspegla rådande säsong och vi ber dig att sortera bort det som är fläckigt, blekt, trasigt eller nopprigt. Kläderna ska vara tvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de kanske tvättas om. 
 
Du kan lämna in dina varor utan att vi går igenom den direkt. Då ansvarar du för att varorna är i säljbart skick. Kläder med fläckar, eller som är noppriga, söndriga, blekta eller håriga, sorteras bort och kommer inte att läggas in på ditt konto. Vi tar hand om dem och tvättar, lagar eller lägger till återbruk. Vill du att vi går igenom dina varor när du lämnar in, lämnar du in på öppettiderna som anges ovan.

Försäljningen

Din vara exponeras för försäljning i upp till 90 dagar och hängs ut i butiken så snart det finns plats och vi har hunnit lägga in dem i kassasystemet. När varorna lagts in i kassasystemet, kommer vi att skicka ett mail där du ser vilka varor som lagts in samt pris och datum. Du kan följa dina varor och se hur det går genom att använda dig av vår tilläggstjänst www.mittsaldo.se/sallys (OBS! vi har haft problem med systemet och det fungerar inte alltid). Det går också bra att maila, om du inte lyckas logga in.
 
Utbetalning sker till ditt bankkonto och helst i samband med avslut, när det gått 90 dagar. Du måste meddela att du vill ha utbetalt. Du kan också handla i butiken för pengarna som finns på ditt konto. 
 

Skänkta varor

Varor som du skänkt till oss, hanterar vi på något av följande vis:
  • Vi säljer dem till reducerat pris på vårt loppis
  • Vi skänker dem direkt till behövande eller till en annan välgörenhets-organisation
  • Vi använder dem till vårt återbruk
  • Vi sparar dem till nästa säsong.
När du skänker varor, är du med och bidrar till vår sociala verksamhet och till lokal välgörenhet som Majblomman, Kvinnojouren och insamlingar till flyktingar.

Nytt från bloggen

Följ oss på Instagram

No images found.