Vi vill ha in julklappar

Från 20/11

AKTUELL INLÄMNING – julklappar

Nu vill vi ha in julklappar. Gärna skinnhandskar eller ullvantar, smycken av silver eller kända märken, leksaker och fina scarfsar av siden eller kända märken.
Har du förpackade varor som du inte har använt, så går det också bra att lämna in. Fina julstjärnor, adventsljusstakar och julkyrkor, tar vi också gärna emot. ❤
 

Vi köper även in/eller säljer delar av dödsbo. Hör gärna av dig på mail kund@sallys-enrekoaffar.se.

 
Ordinarie inlämningstider
Måndag, tisdag, fredag 15.00-16.00
Söndag 11-15
 
 
Butiken i ronneby

Inlämning – så fungerar det

Första gången du lämnar in varor hos oss, registreras du som kund och tecknar ett avtal. Det är bra om du har ett mobilt bank-id. Avtalet är en överenskommelse och där står vad som gäller för vårt samarbete. Du får ha dina varor hos oss i 90 dagar. Du väljer om du vill skänka varorna som inte blir sålda till Sallys – eller om du vill hämta dem.
 
Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Kläderna bör återspegla rådande säsong och vi ber dig att sortera bort det som är fläckigt, blekt, trasigt eller nopprigt. Kläderna ska vara tvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de kanske tvättas om. Skor och stövlar behöver rengöras innan de lämnas in och bör vara i nyskick.

Försäljningen

Din vara exponeras för försäljning i upp till 90 dagar och hängs ut i butiken så snart det finns plats och vi har hunnit lägga in dem i kassasystemet. Du kan följa dina varor och se hur det går genom att använda dig av vår tilläggstjänst www.mittsaldo.se/sallys. Det går också bra att maila, om du inte lyckas logga in.
 
Du måste själv hålla reda på när det är dags att hämta dina varor, om du valt att hämta efter 90 dagar. Varor som inte hämtas, tillfaller butiken efter 110 dagar.
 
Utbetalning sker till ditt bankkonto och helst i samband med avslut, när det gått 90 dagar. Du måste meddela att du vill ha utbetalt. Du kan också handla i butiken för pengarna som finns på ditt konto. 
 

Skänkta varor

Varor som du väljer att inte hämta efter 90 dagar, eller varor som du skänkt till oss (kanske på grund av att de har en fläck, är noppriga eller har ngn annan defekt) hanterar vi på något av följande vis:
  • Vi säljer dem till reducerat pris på vårt loppis
  • Vi skänker dem direkt till behövande eller till en annan välgörenhets-organisation
  • Vi använder dem till vårt återbruk
  • Vi sparar dem till nästa säsong.
När du skänker varor, är du med och bidrar till vår sociala verksamhet och till lokal välgörenhet som Majblomman, Kvinnojouren och insamlingar till flyktingar.

Nytt från bloggen

Följ oss på Instagram

No images found.